153. Зірка Аллагабада вказала нам шлях, і так Ми відвідали Сарнат і Гайю. Скрізь знайшли зневагу до релігій. На зворотньому шляху, в повний місяць, відбулося пам'ятне висловлювання Христа.
Під час нічного переходу провідник загубив шлях. Я знайшов, після пошуків, Христа, що сидів на піщаному пагорбі і дивився на піски, залиті місяцем. Я сказав: «Ми загубили шлях, треба дочекатися зоряного положення».
«Россул Морія, що Нам шлях, коли вся Земля чекає Нас?» Взявши бамбукову тростину, Він окреслив квадрат навколо відбитка Свого сліду, додавши: «Істинно кажу – ногою людською». Потім, відтиснувши долоню, також уклав її в квадрат: «Істинно кажу – рукою людською».
Між квадратами Він накреслив подобу колони і покрив ніби півсферою. Він говорив: «О, як Аум проникає в свідомість людську! Ось, Я зробив маточку і над нею дугу, і заклав основу на чотири сторони. Коли ногами людськими і руками людськими буде побудований Храм, де процвітає закладена Мною маточка, нехай Моїм шляхом пройдуть будівельники. Чому чекаємо шляху, коли він перед Нами?» – і, вставши, тростиною змішав накреслене.
«Коли Ім'я Христа промовлено буде, тоді виступить накреслення. Запам'ятавши Моє сузір'я, квадрат і дев'ять зірок засяють над Храмом. Знаки ступні і руки будуть накреслені над каменем наріжним». Так це Сам сказав напередодні нового місяця. Жар пустелі був великий.
Зірка Ранку – знак Великої епохи, яка першим променем засяє з Вчення Христа, бо кому ж возвеличити Матір Світу, як не Христу, бо Христос був принижений світом.
Дайте Нам дугу Зводу, куди увійти!