Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, выберите Вход или Регистрация
Я люблю тебя, Земля!

ГлавнаяСправкаПоискВходРегистрация  

Страниц: 1 ... 5 6 7 
Послать Тему Печать
Читаємо "Агні Йогу". "Осяяння" (Прочитано 1084 раз)
Administrator
YaBB Administrator

I love The Earth!

The Land of HealPlanet
Re: Читаємо "Агні Йогу". "Осяяння"
Ответ #60 - 09.06.2025 :: 15:19:42

146. Півнеба зайнято незвичайним знаменням. Біля невидимого Світила ніби неосяжне коло засяяло, промені побігли по краях його. Фурії жаху поховалися в печери, удушені сяйвом знамення.

Краще вміння поніс народ. Рука Даюча мудро живе, і місця нехай відпочинуть.
Кому ж віддати Нову Землю? – Хто принесе дрібку старого знання. Вузол народів закріплений на порожньому місці. Ті, хто пішли, нехай прийдуть.

Якщо моря можуть покривати гори, і пустелі змінять дно морське, невже недоступно уявити чудо заселення пустелі? Орач, простий селянин, дає відпочити полю, покриваючи його мороком бур'яну.
Так само в плані творення треба змінювати місця врожаю. Новому пристойно бути на новому місці.

Чую, дух людський піднесеться, але прийміть найнещасніших.
Прийдіть, голі, Ми одягнемо вас; прийдіть, малі, Ми виростимо вас; прийдіть, німі, Ми дамо слово вам; прийдіть, сліпі, бо у Нас оглянете суджене майно.
Чия рука тягнеться до затвору дому Мого? Мандрівник, не маєш свого, тому увійдеш. Так дійдемо.

147. Недосконалість матерії настав час усунути. Для цього народ повинен усвідомити дух, інакше загальний стан ніби прирівнює до себе окремі можливості, як хвилі океану зберігають загальний ритм.
Тому настав час підняти народи мечем або блискавкою, аби тільки пробудити крик духу.

Наверх

The Administrator.
IP записан

Administrator
YaBB Administrator

I love The Earth!

The Land of HealPlanet
Ответ #61 - 12.06.2025 :: 16:18:56

148. Якби ви бачили кліше перших творінь, ви б жахнулися. Головне ускладнення, бо на матерію можна впливати через матерію. Люди, як папуги, твердять чудову формулу: «Смертію смерть поправ,» – але про значення її не думають.

Вирішено майбутню долю вкласти в життєві умови кооперації духу. Труднощі – в новому поділі людства. Колишній примітивний поділ на касти, на класи і на заняття замінюється складним розрізненням по світлотіні. Явище, як очищений комунізм, відбере кращі верстви людства. Без деталей треба провести загальну світлотінь, як би призов до нової армії.
Як важко відібрати, не вдаючись до особливих заходів!

149. Хвилі струмів спірально наростають. Принцип спірального вихору в усьому.
Наверх

The Administrator.
IP записан

Administrator
YaBB Administrator

I love The Earth!

The Land of HealPlanet
Ответ #62 - 12.06.2025 :: 16:33:14

150. Матір Світу є символом жіночого начала в нових епохах, і чоловіче начало добровільно віддає Сокровище світу жіночому началу.
Якщо амазонки були символом сили жіночого начала, то тепер необхідно показати духовну досконалу сторону жінки.

Іменем Христа вчинялися великі злочини, тому нині Христос одягається в інші шати. Треба очистити все прикрашене.
Не кажу про легко прикрашені твори, але навіть по томах Орігена скакали поправки. Тому пора змінити становище світу.
Пружини раніше терміну не можуть діяти, прискорити – значить пиляти струни.

151. Ми не знаємо меж можливостей завоювань духу. Зерно духу самодостатнє, але по аурі можна судити про напрям.
Є думки, спрямовані всередину і поглинені потенціалом духу. Є думки, які не виявлені на земному плані.

152. Можна побудувати місто, можна дати краще знання, але найважче відмити істинне зображення Христа. Думайте, як відтерти тіло Христа.
Збираючи крихти народного Спаса і перетворюючи хітон на робочий плат, можна знайти осяяння.
Руками людськими повинен скластися Храм.

Наверх

The Administrator.
IP записан

Administrator
YaBB Administrator

I love The Earth!

The Land of HealPlanet
Ответ #63 - Сегодня :: 12:47:25

153. Зірка Аллагабада вказала нам шлях, і так Ми відвідали Сарнат і Гайю. Скрізь знайшли зневагу до релігій. На зворотньому шляху, в повний місяць, відбулося пам'ятне висловлювання Христа.

Під час нічного переходу провідник загубив шлях. Я знайшов, після пошуків, Христа, що сидів на піщаному пагорбі і дивився на піски, залиті місяцем. Я сказав: «Ми загубили шлях, треба дочекатися зоряного положення».

«Россул Морія, що Нам шлях, коли вся Земля чекає Нас?» Взявши бамбукову тростину, Він окреслив квадрат навколо відбитка Свого сліду, додавши: «Істинно кажу – ногою людською». Потім, відтиснувши долоню, також уклав її в квадрат: «Істинно кажу – рукою людською».

Між квадратами Він накреслив подобу колони і покрив ніби півсферою. Він говорив: «О, як Аум проникає в свідомість людську! Ось, Я зробив маточку і над нею дугу, і заклав основу на чотири сторони. Коли ногами людськими і руками людськими буде побудований Храм, де процвітає закладена Мною маточка, нехай Моїм шляхом пройдуть будівельники. Чому чекаємо шляху, коли він перед Нами?» – і, вставши, тростиною змішав накреслене.

«Коли Ім'я Христа промовлено буде, тоді виступить накреслення. Запам'ятавши Моє сузір'я, квадрат і дев'ять зірок засяють над Храмом. Знаки ступні і руки будуть накреслені над каменем наріжним». Так це Сам сказав напередодні нового місяця. Жар пустелі був великий.

Зірка Ранку – знак Великої епохи, яка першим променем засяє з Вчення Христа, бо кому ж возвеличити Матір Світу, як не Христу, бо Христос був принижений світом.

Дайте Нам дугу Зводу, куди увійти!
Наверх

The Administrator.
IP записан

Страниц: 1 ... 5 6 7 
Послать Тему Печать